dimarts, 13 d’agost del 2024

Carambola

 Tinc la mateixa sensació amb A. que amb G. al principi...o sigui...NO.

Perquè sabeu que G. té aquest poder sobre mi que em trastorna fins a límits inhumans.

Però la mateixa sensació en el sentit que jo tiro milles i em segueix la veta i no entenc què passa. 

Vaig parlar d'un viatge que volia fer jo perquè mirava una sèrie que passava allà.

Ella: miraré la sèrie i vinga va, quan anem a la ciutat aquesta que dius. Ens queda pendent.

 Quan ens vam acomiadar: ei, el viatge, eh?

 I jo, sí sí...i tant...🤨...tot i que no la conec prou com per saber si és d'aquest tipus de persones que parla molt i al final res de res.

Total, que ahir mirant una altra cosa, i en una carambola dels guionistes veig que un grup que m'agrada molt fa un concert en AQUESTA ciutat que dèiem...flipo.

Li pregunto a A. si li agrada aquest grup i em diu que no els ha sentit massa però que ja buscarà les cançons. Per què? Què soc? Influencer o algo?? O és que sempre és així d'entusiasta amb tot? Repeteixo: no la conec prou.

Total, que li explico lo de la carambola i em diu que li faci una proposta.

Estic nerviosa. 

Parèntesi:

També volia anar a aquest viatge amb una amiga però últimament amb aquesta amiga em sento una mica rara, ja he tingut èpoques que m'hi he sentit. Penso que a vegades te gelos. I pensant retrospectivament penso que m'ha frenat amb altres persones com per no "deixar-la" a ella...o s'ho ha pres malament, sobretot si entra el tema atracció...Amb aquesta amiga que dic no n'hi ha, eh? Res de res però sembla que quan m'agradava algú es posava gelosa. En aquell moment no ho pensava però ara, amb el meu nou jo...jo què sé...ho penso.

 Total, que ara em fa com pal barrejar aquesta altra amiga, vull anar-hi amb A. Però no per aviam si ens liem, precisament no...vull seguir el joc de la seducció fins l'infinit, així, com "per res".

Tanco parèntesi.

Doncs avui vaig amb el joc de la seducció amb A.

Li dic, per quina cançó vols començar d'aquest grup? I li dono opcions: la més  coneguda, la meva preferida, una molt mítica del grup, una que no conegui ningú...

Em demana la meva preferida.

Li envio.

No em diu res més.

Molt no entenc què estem fotent. 

Aquí és on em recorda al principi amb G., si algú em fes el que jo li estic fent a ella, veuria clarament que està coquetejant.  Però de vegades en el món hetero les coses s'interpreten molt diferent, jo què sé. Sap que m'agraden les dones, eh? Aviam.

La meva pregunta és: se n'adona, A.? Perquè si és així no té una actitud com de parar-me els peus. Vaja, no l'ha tingut mai però com que ens hem conegut tan poc...

Jo segueixo, tu. Ja em pararà. 

Ara em fa pena que marxarà de vacances i no vull que es trengui el feeling. La trobaré a faltar encara més. 

Per posar el toc poètic al post parlaré de G. (què és poesia? Poesia ets tu, amor meu).

Li dic ahir que anava a la muntanya a veure les llàgrimes de Sant Llorenç i em diu ah, que xulo. I li dic: demano un desig per tu? Sí sí, em contesta. 

Després li dic que ja ho he fet i que no em digui quin és. I no em contesta res. Allà està, G., amor, el teu desig a les estrelles, sigui quin sigui. 

El seu desig canalitzat a través de mi era que es complís el seu desig fos quin fos però també que connectés amb el que realment desitja,   que connecti amb ella mateixa. 


dissabte, 10 d’agost del 2024

Energia alfa

 No sé si tinc un excés d'energia alfa o què passa...Bueno, no passa res però m'assalta aquest dubte.

A. i jo anem parlant, tinc moltes ganes de dir-li coses, avui estava cantant cançons folkis i, com que n'havíem parlat, li he enviat una i li he dit si la coneixia.

En absolut penso que la molesti ni sento que estigui sent pesada. Però per cada 4 o 5 coses que li dic jo,  ella me'n diu una.

I em contesta molt alegrement, diguéssim.

És d'amigues i no representa cap conflicte, esclar. 

Però em genera una certa frustració, com si jo tingués sempre més ganes que l'altra part d'interactuar, com si hagués d'anar estirant.

Per això sento el que he dit a la primera frase del post.

Però no ho puc evitar, no estaré esperant a que equitativament em digui coses si tinc ganes de dir-li coses jo, no?

Em costa tenir paciència i seguir les meves pròpies decisions (com per exemple, no dir-li res del viatge que vam dir que fariem -ella, ho va dir- ) fins al setembre. La conya venia d'una serie que jo mirava i que em va dir que miraria. Que la començaria a mirar tan bon punt arribés a casa. Però no m'ha dit res. Li he de preguntar? Ja has vist la serie? 

Que curiosa la seducció que ho és sense saber si ho és...

Soc addicta a sentir-me crushejada...

dijous, 8 d’agost del 2024

Anècdota

 No sé per què, ara a explicar una cosa li diuen storytelling...jo pensava que era més sofisticat i resulta que és explicar una cosa que ha passat. Vaja...la nèt·tdota de tota la vida...

Segon vespre a les colònies amb A. Nit poètica.

No l'havia vist a l'hora de sopar i quan vam anar cap al bar de copes tampoc la veia. Li envio un missatge i li dic...on ets? Vaig amb tot. No dissimulo res. No la veig, no sé on és i vull saber-ho. 

Al moment la veig arribar.

Jo estava quasi en un racó però entre jo i la paret hi havia un foradet, hi havia altres llocs on seure. Molts; però ve directa cap a mi, esquiva tota la gent sense mirar a ningú més i seu al foradet, entre jo i la paret, al cap d'una estona té les cames sota la meva cadira. 

Aquestes situacions m'encenen, tota l'estona a punt de tocar-nos, quasi rossant-nos...

Mentre van sonant poemes d'amor ens anem mirant, hem d'estar en silenci però comentem alguna cosa i riem. 

Ens mirem, em giro cap a ella i la miro als ulls molta estona. Molta més estona de la socialment acceptada.

Ens mirem molt, per cap raó aparent deixem de mirar l'escenari i ens mirem als ulls serioses, sense dir res.

Em fa pessigolles a la panxa, he de deixar de mirar-la perquè em ve un somriure tonto i tinc moltes ganes d'acostar-me més i fer-li petons. Però clar, no puc.

En un moment d'aquests, no sé si ha passat alguna cosa que m'he perdut però jo simplement l'estic mirant com fa estona que faig i em diu.

- No m'ho facis això, eh?

- El què? - dic en sèrio perquè no sé a què es refereix.

- Això! - em diu com assenyalant-me a mi. Mirar- me així, entenc que em diu. Però no entenc per què.

- El què?! 

I riem...i m'he de girar perquè em ve el somriure tonto i em dec posar vermella i tot. 


La cosa queda així...no sé a què es referia. M'agrada pensar que es referia a la meva super mirada seductora...ehem..jejejje. Però no sé, ja dic, potser era algo que em vaig perdre. Tipo: no em facis riure o...jo què sé.

Encara no sé què és el que li feia que no volia que li fes...

Però m'agradaria seguir-li fent...

D'aquí uns dies se'n va de vacances. Vull tornar a estar allà, vull tornar a estar amb ella around...no sé per què a vegades penso en anglès.

Vull tornar a anar a la platja amb tu i cantar-te la cançó i que em responguis: però si hi acabes d'anar. 

Sé que estàvem també a la panxa del bou i que no és "la vida real" però allà on som és la vida, no? La vida és ara, hem quedat. Doncs ara et trobo a faltar. 

dimecres, 7 d’agost del 2024

Impotència i triomf

 Li he preguntat a G. com estava, avui.

Li vaig preguntant...

I m'ha dit que molt cansada...que esgotada. I diguéssim que no està fent res...

Mare meva, si a les vacances se sent així...que de fet ja és com es sentia i no era pas pel cansament de treballar...un dia em va dir...vull vacances, bueno no, perquè a les vacances estic igual. I és així. No és qüestió de treballar o fer vacances, és la seva vida que l'esgota. 

Se m'ha absolutament trencat el cor primera perquè no suporto que estigui malament. I segona perquè m'he sentit super impotent, no sabia ni què dir-li que no sonés a retret o a voler-li solucionar la vida...

També em pregunto una mica per què m'ho diu, o sigui, perquè li pregunto, clar però sempre em fa com "la pena". Seria fàcil mentir-me. El fet que m'ho digui a mi em dona com que vol que la cuidi...si no vull fer altra cosa, amor, però no puc. 

Després, però, li he dit una altra cosa més animosa i m'ha contestat contenta i hem tingut una conversa una mica més llarga i d'un tema més agradable...i m'he sentit bé.

Molt bé, cervell meu, per haver pensat una cosa "per animar-la", bueno, segurament no l'he animat però almenys no m'he quedat amb la sensació de lo primer...

Amb l'anècdota de la segona cosa m'ha enviat una foto seva (que tenia a veure amb el tema) i m'he quedat com catatònica, no m'ho esperava i l'he mirat com si no la conegués. M'he sentit molt estranya. Feia bona cara, a la foto. 

Jo només vull que estigui bé i em deixi en pau perquè jo també pugui estar bé. És molt trist però és així. 

No tinc ganes de tornar-la a veure.

Tinc moltes ganes de tornar-la a veure.

I així visc.

dimarts, 6 d’agost del 2024

Enyor

 Enyoro A. més que G.

Enyoro tots els moments en què comprovava la reciprocitat, quan veia que les meves ganes d'estar al seu costat coincidien amb les seves.

Enyoro les seves mirades i la complicitat i totes les vegades que ens fèiem riure mútuament fins al nivell d'insultar-nos (amb carinyo, clar).

Ens hem dit algunes coses des de que hem tornat però...bah, no vull parlar amb un mòbil i veig que tampoc està molt pel tema. 

Enyoro el que em fa sentir la proximitat d'una persona que em desperta el desig...

Això també ho enyoro de G., adoro el que em fa sentir, adoro i enyoro veure-la i contemplar-la i sentir la seva olor i sentir la seva veu...

Però enyoro sobretot, i per això enyoro encara més A. compartir això. I amb G. ho puc compartir només de tant en tant i en uns moments tan petits i concrets i imprevisibles...

Amb A. ho he compartit tot el temps q he estat amb ella.

Un vespre vam seure (tothom) i A. va seure lluny de mi, mooolt lluny de mi; no hi havia lloc més a prop, aquell vespre no ho vam fer prou bé, jejeje...

I a més jo estava cansada i...veure-la allà tan lluny...em va remoure...així no vull, així no jugo. I vaig marxar a dormir, sense dir-li res, esclar. 

Total, no va passar res, però després vam seguir buscant-nos i estant al costat tot el rato. L'últim dia vam compartir el sopar i vam riure tant...és que no ho enyores, A.? Suposo que no...perquè per ella és d'amistat (clar...). 

El dia 16 marxa de vacances fins no sé quan. Seria guai que ens veiéssim abans...però no crec. 

Potser soc addicta a tenir una crush allà on sigui...potser soc addicta a aquesta sensació. Potser estic enamorada de sentir aquesta sensació en mi...Per extensió estimo les persones que m'ho provoquen i les vull tenir a prop. 

Pensar en G. em provoca massa tristesa. Si volgués estar al seu costat seria només per abraçar-la i fer-li mimos...i com que no puc, doncs prefereixo no veure-la ni dir-li res, ara mateix. 

En canvi estar al costat d'A. seria divertit i m'alegraria la vida. 

Per això l'enyoro més a ella; tot i que begui els vents per G. (tot i que sigui una expressió mal traduïda, és bonica -com ella...-). 

dijous, 1 d’agost del 2024

Poesia...

G. està xungui, ja ho vaig dir. Un dels temes que més la martiritza son els seus pares, en el sentit de que estan grans i els hi passen coses...i bueno...seria molt llarg d'explicar...En la mini conversa d'ahir (o abans d'ahir, no sé) em va dir que havien portat la seva mare a la mateixa residència on està el seu pare des de fa un any i pico.

Però avui va i m'envia una foto de les seves mans (dels seus pares) entrellaçades...Sense dir res més.

Aquesta dona és poesia pura...com no m'he d'enamorar de tu?

Per mi el missatge era: tu sabràs apreciar la poesia del moment...i sí.

He plorat. M'ha semblat preciós que fes una foto d'això i que me l'enviés...

Vull mantenir aquesta connexió poètica, és el meu únic objectiu. 

Amb A. he après a que no cal que "passi" res, la seducció és un fi en si mateix, i si ens agrada compartir moments, doncs creem moments per compartir, és així de senzill.